Čajovna v Tokiu - Caplin, Julie (Cosmopolis, 2021)
Vydejte se spolu s hlavní hrdinkou za exotikou na Dálný východ, do země čajových rituálů a rozkvetlých sakur. Fiona je fotografka a vždy toužila podívat se do Japonska a poznat krásy této exotické země. Když se jí podaří odletět tam na pracovní cestu, má pocit, že se jí splnil sen. Její průvodce po Japonsku je přitažlivý fotograf Gabe. Fiona byla kdysi do Gabeho zamilovaná, on však její city neopětoval. I nyní se zdá, že Gabeho obtěžuje povinnost starat se o mladou a nadějnou fotografku.