Němý viník - Johnson, Maureen, 1973- (CooBoo, 2020)
Pokračování young adult krimithrilleru Křiváci. Stevie toužila rozlousknout ellinghamskou záhadu, ale místo toho našla svého spolužáka mrtvého. Když si začne dávat jedna a jedna dohromady, její rodiče se rozhodnou ji ze školy odvézt. Aspoň už neuvidí Davida. Davida, kterého políbila a který jí lhal o své identitě. Pak ovšem k ní domů dorazí jeho otec, nenáviděný politik King, a navrhne dohodu: Dostane ji zpátky na Ellinghamovu akademii. Na oplátku musí být na Davida hodná. Tajemství stále čeká na vyřešení a Stevie ví, že je blízko. Nakladatelská anotace.