Poslední lov : krimithriller - Meyer, Deon, 1958- (MOBA, 2021)
Krimithriller ze série případů jihoafrického kapitána Griessela. Vyšetřování starého případu zmizení Griesselova kolegy vede až k nejvyšším místům a jejich skandálům. Když kapitánovi Griesselovi přistane na stole spis s odloženým případem, neochotně se s parťákem Vaughnem Cupidem pustí do ověřování důkazů, které se vztahují k možné vraždě bývalého policisty Johnsona. Ten zmizel na jedné z nejluxusnějších vlakových linek z Kapského Města do Pretorie. Odpovědi, které Griessel a Cupido hledají, mohou znát dva Johnsonovi spolucestující, jenže se dočista vypařili. Těch několik stop, na které Benny a Vaughn narazili, napovídá, že by mohlo jít o snahu zamaskovat mezinárodní skandál. Mezitím v Bordeaux, daleko od své rodné Jihoafrické republiky a revolucionářské minulosti, žije Daniel Darret klidným životem. Jenže když se objeví muž z minulosti a chce si ještě jednou objednat jeho jedinečné dovednosti, musí se Daniel rozhodnout, jestli zůstat v anonymitě, nebo zasadit smrtící ránu zkorumpované vládě... Nakladatelská anotace. Kráceno.