Dům plný temnoty - Pulley, D. M. (Mystery Press, 2021)
Psychologický thriller o rodině, na kterou po přestěhování do nového domu začne doléhat jeho temná minulost. Margot a Myron Spielmanovi se ve snaze uniknout před dlouhými stíny minulosti přestěhují do idylické čtvrti města Cleveland, kde koupí opuštěné sídlo Rawlingswood. Doufají v nový začátek, brzy však zjistí, že také dům má své duchy minulosti... a jsou možná ještě horší než ti jejich. Už samotnou renovaci provází série nehod a zranění, a když se Spielmanovi do sto let starého sídla konečně nastěhují, začnou jejich problémy rychle narůstat. Krásná fasáda se postupně odlupuje a odhaluje prohnilé srdce Rawlingswoodu a historii poznamenanou vraždou a zradou. Kdosi nebo cosi Spielmanovy sleduje na každém kroku a jejich vlastní tajemství a lži už není možné dál skrývat. Napětí v rodině narůstá a hrozí, že se budou temné události opakovat. Margot s Myronem se musejí postavit vlastním přízrakům i pohřbeným tajemstvím Rawlingswoodu a to dřív, než se jim dům stane osudným. Nakladatelská anotace. Kráceno.