Swich : z říše za monitorem : - Zavoralová, Lidija (Edice edukace a vzdělávání, 2017)
Pro malé nadšence, kteří právě objevují svět elektronických médií, přichází Swič. Mladý hrdina z Říše za monitorem. V osmi knížkách děti naučí, jak se vyhnout nástrahám a nebezpečím, se kterými se na internetu a i v celé říši za monitorem mohou setkat. Swišovy příběhy jsou plné legrace, dobrodružství, ale i poučení. Swič je neocenitelným průvodcem říše za monitorem, jak pro děti, tak i pro rodiče, kteří učí své děti pohybovat se bezpečně ve světě internetu a elektroniky.