Co se skrývá v moři? - Bestard, Aina, 1981- (Host, 2019)
Obrazová publikace plná kreseb vytvořených technikou RGB ilustrace umožňuje originálním způsobem prozkoumávat život v mořích a oceánech. Kniha obsahuje tři barevné lupy, z nichž každá odhaluje jiné tajemství mořského světa. Pod zelenou lupou se zdá moře nehybné. Pod modrou už se začíná objevovat život. A zelená lupa odkryje další překvapení.