Co se skrývá v lese? - Bestard, Aina, 1981- (Host, 2019)
Obrazová publikace plná jemných kreseb vytvořených technikou RGB ilustrace umožňuje prozkoumávat život v lese zcela originálním způsobem. Knížka obsahuje tři barevné lupy, z nichž každá odhaluje jiné tajemství. Pod zelenou lupou se nic nehýbe, pod modrou začíná les ožívat a pod červenou je vidět celý skrytý svět. Děti tak postupně objevují, co všechno se v lesním království odehrává.