Hello Ruby : výprava do internetu - Liukas, Linda, 1986- (Dynastie, 2019)
Prostřednictvím příběhu o Ruby a jejích kamarádech se děti dozví co je to internet a jak funguje. Kniha určená pro společnou práci dětí s dospělými. Slovníček pojmů na konci knihy.