Karak - Mikša, Petr (Albi, 2020)
Hra má velmi jednoduchá pravidla. Každý hráč se zhostí role jednoho hrdiny, který vyráží do labyrintu pod hradem Karak. Budete bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady