Kavárna U Anděla. - Jacobs, Anne (Ikar, 2021)
Poslední část volné trilogie o kavárenské dynastii se odehrává na sklonku padesátých let ve starobylém lázeňském městě na břehu Rýna. Kavárnu U Anděla nyní vede dcera Hilda a vnáší do tradičního domu svěží vítr. Skutečnou šťastnou hvězdou se pro podnik stane nový cukrář, jehož svůdné dortové kreace lákají čím dál víc hostů. Hilda a její sestřenice Luisa však mají obavy o své osobní štěstí. Zatímco Hildin Jean-Jacques tráví poslední dobou hodně času s půvabnou Francouzkou, která vypomáhá v jeho vinařství, zdá se, že Luisin manžel Fritz před ní něco tají. Když náhle dorazí dopis, který znovu otevře staré rány z doby války, je to výzva pro každého člena rodiny. Jde o existenci kavárny U Anděla... Nakladatelská anotace.