Buď v pogodě - Pogodová, Sandra, 1975- (Cosmopolis, 2021)
Druhá kniha svérázných historek ze života, jež vypravuje herečka Sandra Pogodová a její otec, hudebník Richard Pogoda. Druhým svazkem pokračují historky dvou svérázných vypravěčů, otce a dcery. Zdrojem humoru je v nich jejich osobitý přístup k životu, ale podle sebecharakteristiky Sandry Pogodové i nemotornost, nepoučitelnost, rodinná uhozenost či mistrovství v nepravděpodobnosti.