Tulení : komiks o randění s nejlepším kamarádem - Chetwynd, Catana (Catana comics, 2021)
Sbírka humorně a roztomile laděných komiksových stripů o partnerském soužití. Inspirována svým vlastním vztahem s partnerem, kreslí očividně zamilovaná autorka příhody z každodenního života, který se nese ve znamení klasických láskyplných vzorců chování současných mladých lidí - např. společný odpočinek, stravování, trávení volného času, vzájemné škádlení či právě tulení.