Odvaha je volba - Steininger, Marek, 1987- (Junák - český skaut, Tiskové a distribuční centrum :, 2020)
Komiksový sborník inspirovaný skautskou historií v Československu a Česku. Komiksové příběhy nakreslené několika českými ilustrátory a ilustrátorkami se svým námětem vztahují ke skautingu a k historii skautů v Čechách od jejich založení v roce 1912 po současnost. Jsou to příběhy ideálů, organizace i politických zákazů, stejně jako příběhy osobní odvahy.