Garfield starší a širší - Davis, Jim, 1945- (Knihy sebraných Garfieldových stripů, 2013)
40. sešit komiksových příběhů mazaného tlustého kocoura, který ze všeho nejvíc miluje svůj pelech. Pro čtenáře všech věkových kategorií.