Spolu a každý zvlášť - Craig, Erin A. (Yoli, 2021)
Sbírka romantických příběhů z období lockdownu od nejznámějších autorů young adult. Erin Craigová spojí dohromady dívku, která je ve městě nová, a sympatického poslíčka s pizzou. Brittney Morrisová promění nepřátelství v lásku za pomoci balkónové zahrádky s bylinkami, Rachael Lippincottová si získá srdce čtenářů roztomilou love story, kterou si její fanoušci zamilují, a dva mladé lidi spojí dohromady hudba v povídce Sajni Patelové. Tyto a mnohé další příběhy o hledání lásky v nepříznivých časech, najdete v knize plné šťastných konců od některých z nejlepších autorů knih pro mládež... Nakladatelská anotace.