Deník jóga matky - Konečná, Šárka, 1989- (Motto, 2021)
Volné pokračování autorčina úspěšného "Deníku moderní jogínky" se tentokrát pokouší odpovědět na otázku, zda lze i v rodinném životě uplatňovat duchovní zásady a poznání. Ještě pod jménem Šárka Konečná odjela autorka do indického ašrámu, odkud se vrátila obohacena o nové zkušenosti a zvláště pak i o duchovní poznání, jež jí umožnilo stát se lektorkou jógy. V této knize ovšem vystupuje nejen jako majitelka jógového studia, ale i jako matka a manželka, která musí svou pedagogickou a duchovní práci propojit s rodinným životem. Vypráví proto nejen o tom, jak začala chápat poselství jógy poté, co se jí narodila dcera, ale i o drobných radostech a strastech, jak si vede "s malou v náruči, manželem odcházejícím brzy ráno do práce, hračkami po celém obýváku, velkým prádlem a neumytými okny".