Ostrov žen moře - See, Lisa, 1955- (Jota, 2021)
Příběh dvou korejských lovkyň perel, který na pozadí dramatických událostí 20. století vypráví o lásce, nenávisti a odpuštění. Ostrov žen moře vypráví osudy Mi-dži a Jong-suk, dvou dívek, které patří k jednomu z mnoha výlučně ženských potápěčských společenství na korejském ostrově Čedžu. Po stovkách ponorů a letech přátelství Mi-džu a Jong-suk rozdělí vnější síly, které nemohly nijak ovlivnit. Nakladatelská anotace. Kráceno.