Úžasná dobrodružství zvědavé Zeldy - Curious Zelda (kočka) (MOBA, 2021)
„Zvědavost je mnohem víc než jen touha objevovat. Je to životní styl, je to výsada. Zvědavost znamená celé hodiny sledovat mouchu na zdi, skočit do šuplíku s ponožkami těsně předtím, než se zavře, nebo jít a znovu si přičichnout ke stínítku lampy.“ Zvědavá Zelda: hvězda sociálních sítí, vztahová poradkyně, učitelka jógy, ale především kočka. Ve své moudré knize Zelda podrobně vypráví o všech svých kočičích eskapádách, poskytuje nedocenitelný náhled do náročného života kočičího povaleče a radí méně zkušeným domácím kočkám, jak si vycvičit své lidské zaměstnance. Zelda provádí své čtenáře všemi slastmi a strastmi kočičího žití, jako je třeba soužití s lidmi, randění, cestování, vaření, škrábání nábytku a lovení much