Bez bontonu, bez konvencí - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2021)
Další z řady knih plodné české autorky, v nichž čtenářkám s nadhledem předkládá své životní zkušenosti. Tak jako v předchozích sbírkách svých odlehčených vyprávění, i tady se autorka soustředí nejčastěji na své zážitky z nejrůznějších cest a výletů, ale především na svou cestu životní, prožívanou s humorem a zdravým nadhledem. V souladu s titulem dochází k poučení, že "pokud budeme ignorovat... svazující konvence, máme šanci prožít báječný život".