Všichni jsou psychopati jenom já jsem letadlo - Hnízdil, Jan, 1958- (NLN s.r.o., 2021)
Autoři se věnují vybraným politikům v české politice (Zeman, Babiš aj.). Rozebírají jejich osobnost, charakter i dětství a důvody vlivu na jejich současné chování a stav psychiky. Na těchto případech vysvětlují i to, proč lidé tyto typy lidí volí.