Jasný cíl - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2021)
Když se Jack Morgan staví v pařížské pobočce, netuší, že místo památek, které chtěl v městě umění navštívit, dostane nový případ. Zmizela totiž vnučka významného klienta. Brzy se objeví několik brutálně zohavených vlivných osobností, jejichž vraždy spojuje záhadné graffiti. Jack ví, že je potřeba složit všechny dílky skládačky dřív, než bude pozdě