Znám tvou minulost - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2021)
Detektivní román s policistkou Evou Dallasovou, která se tentokrát setkává se záhadnou mstitelkou. Zaměstnanci zavražděného podnikatele McEnroye netuší, že má na svědomí horší zločiny než jen sexuální obtěžování na pracovišti. Paní Spravedlnost v podobě vysoké blondýny to ale ví a během jediné noci ho přinutí za své hříchy zaplatit. Jak počet podobných obětí narůstá - a žádné nejsou nevinné - rozšiřuje se i okruh podezřelých. Totožnost vraha však policii stále uniká. Nakladatelská anotace.