Žízeň - Larkin, Anatolij Ivanovič, 1932-2005 (Klokan (Alpress), 2021)
Kriminální thriller z Antarktidy, kde členy výzkumné stanice napadne skupina zabijáků, v jejichž čele stojí surový Robert, syn čínského generála. Stěny australské základny na Antarktidě šlehá mrazivý vítr a výzkumný tým je krajně nervózní. Pohřešují se totiž dva muži a bílý kontinent je pod útokem nebezpečných vrahů. Vedoucí základny Mad posílá kolegu Luka, aby zmapoval situaci. Čas ovšem běží a kromě krvelačných zabijáků ohrožuje výzkumný tým i katastrofa globálních rozměrů. Nakladatelská anotace.