Dívka A : život v domě hrůzy - podle skutečné události - Dean, Abigail (Klokan, 2021)
Nechci myslet na svou rodinu. Na hrůzy, které jsme se sourozenci museli kvůli rodičům prožít. Chci zapomenout na hororový dům i zvěrstva, která s námi dělali. Teď je ale matka po smrti a dům je náš. Musíme se tam vrátit a postavit se minulosti čelem, protože jiná cesta neexistuje. Stejně jako už nesmí existovat jméno, které mi dali - A. Jmenuji se Lex a toto je můj příběh.