Batman. - King, Tom (Světové komiksy česky, 2018)
Nový komiksový začátek patrně nejslavnější DC postavy - Batmana. Velký netopýří ochránce města Gothamu je schopen za druhé položit i život. Náhle však není sám, ve městě se objevují dva noví hrdinové, sourozenci Gotham a Gotham Girl. Jejich schopnosti dalece převyšují ty Batmanovy a blíží se Supermanovi, takže jejich pomoc je více než vítaná. Na druhé straně je Batman více než opatrný a podezřívavý. Jeho léty trénovaný instinkt mu napovídá, že koncentrace takové síly se může velmi snadno zvrhnout.