Varšavský protokol - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2021)
V dalším thrilleru s protagonistou Cottonem Malonem jde o tajemství zvané Varšavský protokol, inkriminující informace o polském prezidentovi, o které se zajímají světové mocnosti. Z úschoven po celém světě mizí vzácné artefakty zvané Zbraně Kristovy. Právě tyto relikvie jsou cenou za přístup na aukci, kde se mají dražit kompromitující informace o polské hlavě státu. Cotton Malone je vyslán do Polska, aby ukradl prastaré kopí a mohl se tajné dražby zúčastnit. Záhy se však ocitá uprostřed nelítostné bitvy mezi Spojenými státy, Ruskem a Polskem. Bitvy o informace, jejichž odhalení by mohlo zcela změnit rovnováhu sil v Evropě. Nakladatelská anotace.