Jeden neví, kam dřív skočit - Watterson, Bill, 1958- (Calvin a Hobbes, 2013)
Nerozlučná dvojice: Calvin, kluk s nespoutanou fantasií, a Hobbes, "živý" filozofující plyšový tygr. Komiksové stripy pro starší děti i dospělé.