Raději vidličky než nože : rostlinná strava - cesta ke zdraví - Stone, Gene, 1951-; Popper, Pamela, 1956- (Dona, 2013)
Ochrana před civilizačními nemocemi konzumací rostlinné stravy coby plnohodnotného jídla.