Stín - Swallow, James, 1969- (Euromedia Group, 2021)
Marc Dane, protagonista mezinárodních špionážních bestsellerů Nomád, Exil a Hacker, musí tentokrát čelit nejšílenějšímu nebezpečí - smrtícímu viru. Marc a jeho partnerka Lucy Keyesová - bývalá příslušnice amerických Delta Force - se pustí do pátrání po geniální vědkyni, kterou unesli bezohlední teroristé, protože je schopná vytvořit nebezpečnou biologickou zbraň. Horečné hledání nezvěstné ženy dvojici zavede postupně do Singapuru, do mrazivé pustiny Islandu a nakonec až do srdce Evropy, kde musí překazit brutální plán, když skupina pravicových extremistů hodlá použít virus ke svým děsivým záměrům. Jenom Marc Dane může zabránit tomu, aby k tomuto ničivému útoku došlo - než se celý kontinent propadne do chaosu a teroru... Nakladatelská anotace. Kráceno.