Obří stroje - Biesty, Stephen, 1961- (Svojtka & Co., 2014)
Díky přehledným ilustracím a vyčerpávajícím informacím se čtenáři seznámí s osmi obrovskými stroji, mezi něž patří například největší osobní dopravní letadlo se dvěma palubami i dopravní vrtulník, do kterého může nastoupit až 8 fotbalových družstev či "plovoucí hotel", tedy loď, která měří 360 metrů.