Jak se stát akčním hrdinou : interaktivní kniha pro malé členy komanda, agenty & detektivy - Brázdová, Andrea (Albatros, 2017)
Naučná interaktivní publikace pro všechny děti, které se touží stát členy komanda, agenty nebo detektivy. V knížce plné aktivit najdou návod jak na to. Určeno pro mladší školní věk.