Ovečka Shaun jede na dovolenou (Presco Group, a.s., 2015)
Ovečka Shaun a její kamarádky jedou s OV-CESTOVKOU na letní dovolenou. Zkuste všechny spočítat a na barevných dvoustranách najít, kde se ovečka Shaun ukrývá.