Na ostří nože - James, Julie, 1974- (OLDAG, 2017)
Hlavní hrdinové románu, mladá a sebevědomá Payton Kendallová a poněkud arogantní J. D. Jameson, jsou nelítostní právníci, kteří spolu soutěží o partnerství v prestižní chicagské právnické firmě. Jeden druhého nesnáší, snaží se navzájem nachytat na pochybách a vládne mezi nimi atmosféra, která by se stěží dala nazvat přátelskou. Situace se ještě více vyhrotí ve chvíli, kdy oba zjistí, že partnerem ve firmě se může stát jen jeden z nich. Přestože k sobě pomalu nacházeli cestu a objevovali vzájemné city, nová výzva mezi nimi vytvoří ještě hlubší propast. Autorka, dříve sama právnička, líčí v románu zasvěceně nejen samotnou soudní síň, ale také zákulisí a soukromý život hrdinů.