Černá nenávist : případ Patricka Kenzieho & Angely Gennarové - Lehane, Dennis, 1966- (Epocha, 2012)
První část ze série volných kriminálních příběhů, v nichž v hlavní roli vystupují Patrick Kenzie a Angela Gennarová, dva soukromí detektivové z Bostonu, specializující se na pátrání po zmizelých osobách.