Dotek temnoty : případ Patricka Kenzieho & Angely Gennarové - Lehane, Dennis, 1966- (Epocha, 2014)
Detektivní thriller z prostředí Bostonu, kde si zdánlivě nahodilé oběti vybírá brutální sériový vrah.