Dívka v ohni - Parsons, Tony, 1953- (Krimi bestseller, 2020)
Další příběh s konstáblem londýnského policejního sboru Maxem Wolfem, který se tentokrát ocitne uprostřed konfliktu mezi teroristy a vrahem, jehož inspirují ke zločinu náboženské motivy. Když teroristé za pomoci dronu způsobí pád letadla, které se zřítí na jedno z nejrušnějších londýnských obchodních center, rozběhne se řetězec událostí, které zasáhnou jak viníky, tak i nevinné. Detektiv Max Wolfe z policejní centrály ve West Endu se náhle ocitá uprostřed zásadního konfliktu: proti sobě totiž stojí teroristická jednotka, jež se moc dobře vyzná v moderních technologiích, a pomstychtivý vrah citující bibli, který si říká Zlý Mojžíš. A když se k tomu zničehonic objeví Maxova bývalá manželka a začne usilovat o opatrovnictví jejich dcery Scout, musí se detektiv komisař Wolfe pustit do největší bitvy svého života... Nakladatelská anotace.