Hodina nula - Cussler, Clive, 1931- (CPress, 2016)
Jedenáctý díl z volné série dobrodružných thrillerů líčí další případ, v němž podmořská agentura NUMA tentokrát zasahuje proti možnosti použití ničivé energie, která se ocitla ve špatných rukou.