Místa Paměti národa : průvodce po místech spojených s událostmi 2. světové války - Nosálek, Petr, 1955-; Post Bellum (sdružení) (Jota, 2015)
Práce popisuje události, které se za druhé světové války odehrály v různých koutech naší země. Pozornost je rovněž věnována osudům jejich aktérů.