Vraždící elita - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2014)
Matt Browning, který před třemi roky ukončil svou desetiletou činnost v SAS, si zvolil poklidný život na jižním španělském pobřeží, kde provozuje bar a restauraci. Místo chystané svatby je zkušený voják, který působil v Ulsteru, v Perském zálivu, v Bosně, v Indonésii a na Filipínách, donucen výhrůžkami důstojníka zpravodajské služby k další spolupráci. Je vyslán do Běloruska, aby zde zlikvidoval továrnu, kde se vyrábějí levné kopie léků na srdeční choroby a rakovinu jedné významné západní farmaceutické společnosti. Matt postupně zjišťuje skutečný důvod operace a odhaluje její souvislost se záhadnými záchvaty šílenství čtyř bývalých příslušníků britské armády a vraždami dalších vojáků šestičlennou elitní jednotkou Increment. Také jeho život se ocitá v ohrožení.