Světluška Glorie : kouzelné pohádky na dobrou noc - Weber, Susanne, 1977- (CPress, 2018)
Příběhy z hmyzí říše o dobrodružstvích Světlušky Glorie a dalších obyvatelích lesa "Vesmír". Pro děti kolem šesti let. Světluška Glórie je náramně zvědavá a i když neumí létat, má zase jiné přednosti, např. umí svítit různými barvami podle toho, jak se zrovna cítí a také umí pomáhat tomu, kdo to zrovna potřebuje. Tak se zrovna seznámí s vážkou Lilly Belle, se kterou pak zažívá nejrůznější dobrodružství. Ponořte se do světa mezi listy a pod kůru stromů a prožijte s malými přáteli večerní snídani, zvláštní svátky a potěšte se Glóriinými básničkami.