Jake je fake : na co si to hraješ? - Robinson, Craig, 1971- (Jota, 2017)
Jake neumí pořádně hrát ani na jediný nástroj, dokonce ani na kazoo (a to zvládne každý trouba). A výtvarné umění? Jeho výtvory by nevystavili ani na školní nástěnce, natož někde v galerii. Což je doopravdy problém, protože si právě prošvindloval cestičku do Akademie múzických a výtvarných umění pro schopné a talentované děti (a Jakeovi je jasné, že on není ani jedno z toho). Jenže rodiče od něj čekají stejný úspěch jako od jeho sestry, která už chodí do posledního ročníku a je nádherná a okouzlující a úžasná zpěvačka a jde jí zkrátka všechno, na co sáhne. Jake, který vyniká spíš smyslem pro humor než uměleckým nadáním, bude muset rychle něco vymyslet, než to na něj praskne a ze školy ho vyrazí. Nakladatelská anotace.