Hrst kopřiv - Matoušek, František, 1948-2018 (Powerprint, 2020)
Sbírka povídek českého autora odehrávající se převážně na venkově, vypráví o mezilidských vztazích a vzájemné důvěře. Nechybí ani vtipné momentky z učitelské praxe.