Až se ucho utrhne : 50 ilustrovaných přísloví - Stará, Ester, 1969-; Starý, Milan, 1970- (Paseka, 2019)
Česká přísloví v několika jazykových mutacích vysvětlená jednoduchými komiksy a obrázky. Doplněno kvízy. Přísloví jsou interpretována pomocí ilustrací nebo kreslených příběhů. U každého rčení se nachází i jeho podoba v pěti dalších jazycích (němčina, angličtina, francouzština, španělština a ruština). V úvodu a v závěru čtenář najde čtvero jazykových her, které jsou zaměřeny na určování správných variant, vyhledávání významově stejných pořekadel apod.