Bez vlasů - Drahoňovská, Tereza, 1990- (Paseka, 2020)
Biografické komiksové vyprávění o alopecii - autoimunitním onemocnění, které postihuje vlasy a chlupy. Život někdy přináší velmi nečekaná překvapení, mnohdy i ta nepříjemná. Hlavní hrdinka Tereza jednou začala plešatět a nikdo nedokázal odpovědět proč. Komiks složený z několika kapitol a historek vypráví o tomto psychologickém souboji s vlastní bezmocností a studem, stejně jako o náročné cestě k sebepřijetí.