Králík je taky jenom člověk!!! - Komárková, Ilona, 1977- (Pikola (Euromedia), 2020)
Ilustrovaný příběh o životě domácího králíka v člověčí rodině. Králík vypráví, jak se narodil v bytě plném králíků, byl převezen v papírové krabici do nového domova, ke Střapaté a Fousatému. Měl tady vždy něco k snědku, ale někdy prováděl věci, které se nedělají, třeba okusoval koberec a hřbety knih. Jednou si Střapatá s Fousatým přinesou v náručí pana Píďalu a všichni se z Malého doupěte přestěhují do Velkého doupěte.