Francouzská hostina - Miles, Ava (Baronet, 2021)
Romance americké autorky se odehrává ve světě restaurací, kaváren a vysoké kuchyně. Majitelka prosperující kavárny v Dare Valley, Jill Haleová je odnepaměti zamilovaná do svého dávného nejlepšího přítele z dětství Briana McConnella. Jejich hádka vede ke vzájemnému odcizení, ale potom co se Brian vrátí do svého rodného městečka z New Yorku, kde se pokoušel stát slavným šéfkuchařem, je Jill odhodlaná ke smíru. Je přesvědčená, že jejich vztah upevní, když si v Dare Valley otevřou restauraci, kde budou i společně pracovat. Po řadě chybných kroků a rozhodnutí, jež zmaří jeho hvězdnou kariéru v New Yorku, se Brian vrací domů, aby se vzchopil a nalezl sám sebe. Doufá, že mu v tom pomůže znovu navázaný kontakt i hluboký vztah s Jill, dívkou, s níž se před svým odjezdem rozešel. Nakladatelská anotace. Kráceno.