Zlomený génius - Murray, Drew (Euromedia Group, 2021)
Špionážní techno-thriller z prostředí počítačových technologií, kde se vlivní členové světových mocností přetahují o zařízení, díky kterému by mohli získat neomezenou moc. Will Parker, mladý geniální ředitel velké technologické firmy, se dopustí programovací chyby, kvůli níž zemře vysokoškolačka. Aby svou vinu odčinil, začne pracovat v kyberdivizi FBI. Už jako zvláštní agent dostane za úkol prozkoumat dějiště vraždy na festivalu Comic-Con, jejíž oběť má něco společného s kvantovým počítačem, který se Will kdysi snažil získat. Ve spolupráci s bystrou inspektorkou Danou Lopezovou a upjatým kolegou od FBI Thomasem Deckerem Will zjistí, že oběť zařízení dražila na dark netu - a že aukce, v níž přihazuje legendární čínský hacker, ruští mafiáni vyslaní Kremlem i manažer významné firmy, nadále probíhá. A vzápětí se ve Willových rukou opět ocitne život druhého člověka, neboť dojde k únosu dcery zavražděného. Pokud se nepodaří odhalit pachatele včas, mohlo by zařízení skýtající téměř neomezenou moc padnout do nepovolaných rukou... Nakladatelská anotace. Kráceno.