Výstraha - Connelly, Michael, 1956- (Slovart, 2021)
Novinár Jack McEvoy, ktorého čitatelia poznajú z románov Básnik smrti a Strašiak, sa vracia v príbehu o sériovom vrahovi, ktorý na svoje zločiny zneužíva nové vedecko-podnikateľské odvetvie analýzy DNA. Hoci McEvoy po odchode z L. A. Times začal pracovať pre internetový projekt Výstraha, ktorý sa zameriava na ochranu spotrebiteľa, môže sa popri práci pokojne zamerať na prípad zákerného páchateľa, keďže výskum DNA súvisí s novou formou obchodu, v ktorom sa obracajú miliardy dolárov. Úspešné vyriešenie série vrážd by mohlo slúžiť ako výstraha tým, ktorí nepremyslene posielajú firmám vzorky svojej DNA v nádeji, že za ne dostanú informácie o svojich príbuzných.