Dřív, než tě uspí démoni - Reid, Heather Lynne, 1963- (Alpress, 2021)
Každou noc budí Quinn ze spánku démoni. Pronásledují ji a šeptají jí o smrti. Že se s dívkou děje něco zlého, si všimne až spolužák Aaron, který má schopnost jejím ošklivým snům zabránit. Stane se jejím ochráncem, ale démoni se je snaží rozdělit. A taky zničit.