Minecraft. - Fry, Jason, 1969- (Alpress, 2021)
Vydej se na dobrodružnou výpravu do nových končin Overworldu! Stax Kameník vede poklidný, poněkud obyčejný život do dne, kdy ke břehu připluje neznámý cizinec s bandou nájezdníků. Ti ho připraví úplně o vše, unesou ho a zanechají na pustém ostrově. Touha vrátit se domů žene Staxe vstříc největšímu dobrodružství jeho života.